2018/11/27

Ahoj ZASE

Ahoj,
asi dlouhou dobu jste na mém blogu nemohli najít žádný článek, jestli počítám správně a to jestli je docela důležité, tak tu článek nebyl skoro půl roku, přesněji 5 měsíců. Netuším jestli teď blog rozjedu v nějakým nastaveným čase, vše se vrátí do starých kolejí, ale chtěla bych vám dát vědět, co se stalo v posedních měsících, kdy jsme svoje knížní radovánky udávala jenom na databázi knih.



Momentálně čtu Harryho Pottra první díl v originále, kdy jsem dostala k narozeninám právě tuhle knížku s nesčetně ostatních věcí. Přála jsem si Hufflepuffskou edici k 20. výročí Harryho Pottera a také jsem jí dostala, čtu sice velice pomalu a zatím pořád se vůbec nemůžu prokousat k něčemu podstatném, ale baví mě to. Dál mezi klasiky čtu 1984 jsem v polovině, což je docela hezké, na to, že je to docela těžké čtení. Občas si přečtu kousek Twilight ságy a to třetí díl, ale už dlouho jsem tu knížku neotevřela. K narozeninám, které jsem měla 20.11. tedy nedávno (bylo mi 14) jsem od kamarádky také dostala Fantastická zvířátka a kde je najít, ale ne scénář, ale učebnici a to třetí vydání, pokud se nemýlím. To jsou asi všechny knížky, co čtu momentálně.

Tohle byl takový kratší úryvek z mého čtecího pojednání, snad někdy se dostanu k tomu, abych  napsala něco většího, ale tohle je zatím vše.


1 komentář:

  1. Ani já nemám na blog tolik času jako dřív. Nic si z toho nedělej, snad se obě brzy vrátíme do starých kolejí. :))

    OdpovědětVymazat