2018/07/15

Moje věcičky z HP


Ciao mí milí knihomolové,
dneska vás vítám u článku, kde vám předvedu, co všechno mám z Harry Potter světa, samozřejmě nebudeme počítat knížky.


1. Hůlka

- Hůlka Bellatrix Lestrangeové mě stála přibližně 270 Kč. Přišla mi i s krabičkou. Povětšinou většinu tihle věciček kupuju na Aliexpresu a přichází mi to ve dobrým stavu, jediná asi nevýhoda je, že je to z Asie a tím pádem si musíte počkat takových 30 dnů minimálně.
Docela mě překvapila velikost krabičky má takových 37 cm což je dost, ale nebojte se hůlka je o trochu menší. Plast z kterého je udělána je pevný, žádný laciný šmejd, což jsem se vskutku bála protože moc nedůvěřuji těmhle Asijským webům a zrovna tohle byla nejdrahčí věc, kterou jsem od nich objednávala.


2. Funko Pop

- Pokud sledujete můj instagram tak jste taky mohli vědět, že mi před nedávnem přišel taky můj funko pop Harryho Pottra, který mě stál přibližně 500Kč, (docela drahá věcička) objednávala jsem ho z nějakého českého e-shopu, takže jsem se tak nebála jako u hůlky. Vybrala jsem si toho nejobyčejnějšího s hůlkou v ruce a pláštěm se znakem nebelvíru. 

3. Obraceč času a relikvie smrti, kámen mudrců

- Obraceč času mám s bílím pískem, po stranách má nápisy v angličtině "I mark the hours every one, nor have…

- Relikvii mám stříbrnou s normálním řetízkem též barvy, bohužel používáním nebo čím se mi trošku ošoupala barva.

- Kámen mudrců je asi nejméně důležitým, kámen sám o sobě je z laciného plastu na zlatím řetízku.

Asi na zimu bych si chtěla objednat šálu s mojí kolejí a pak taky někdy tričko, ale to někdy příště. Já doufám, že se vám článek líbil a snad někdy příště.



2 komentáře:

  1. Věcičky ti závidím, já nemám nic. :) Ale takovou kolejní šálu bych uvítala. :)

    OdpovědětVymazat