2018/07/10

Knížky z knihovny

Ciao mí milí knihomolové,
už zase jsem zavítala do knihovny a na půjčovala jsem si knížky. Tentokrát jsem měla seznam, který mě zklamal, nebo spíš mě zradila knihovna, která mi ze seznamu předala jenom jednu knížku, ale nebojte nepřišla jsem vám ukázat jenom tu jednu.

1.OTKA
- Otku jsem vlastně už četla, dokonce jsem jí i zrecenzovala. Byla to krátka, hezká knížka, kterou jsem přečetla za dva dny.

2.Dreamologie
- Abych pravdu řekla hned od začátku mi tahle knížka nebyla sympatická, neví ani proč, prostě se mi nelíbila a asi budu hodně cynická, když jí budu číst. No uvidíme.



3.Ještě jeden den
- Jestli znáte knížku Den co den, na kterou jsem když tak taky dělala recenzi, tak tohle je vlastně to samý až na to, že je to z jiného úhlu pohledu, tedy z druhé hlavní postavy Rihanon.

4.Naslouchaš
- Knížka, jediná z mého seznamu. Seznam, který tvořil především, knížky od autorů, kteří by se mněli vyskytnout na Humbooku. Moje kamarádka, tuhle knížku už četla tak uvidíme.

5.Eleanor & Park
¨- Eleanor & Park je podle mě klasika v YA. Asi jsem ji vzala čistě z pohledu, jaká tedy bude.

6.Drž mě pevně
- Je další knížka od Davida Levithana. Je to vlastně nějaká jiná postava z knížky Will Grayson, Will Grayson, která vypráví svůj příběh. Asi největší problém bude, že zrovna tuhle knížku jsem nikdy nečetla.


4 komentáře:

  1. Moc pěkná zásobička čtení :) Ani bych nevěděla, do čeho se pustit nejdříve :) Moc se mi líbil třeba film The Duff podle OTky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, OTKu jsem už dočetla a opravdu to bylo hezké.

      Vymazat
  2. To sis nabrala pěknou zásobičku. :) Z knih jsem nečetla ani jednu ale Eleanor a Park, Ještě jeden den a Otku bych si ráda přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eleanor a Park zrovna čtu je to hezké a Otku jsem dočetla a můžu říct totéž...

      Vymazat