2018/06/06

Slavný osobnosti z Hufflepuffu neboli z Mrzimoru #1

Ciao mí milí knihomolové,
možná o tom víte nebo ne, ale moje kolej je Hufflepuff neboli v češtině Mrzimor. Sice se můžeme chlubit tím, že podle samý autorky J.K.Rowling jsme její nejoblíbenější kolej, proto si spoustu lidí myslelo, že patří právě k nám bohužel nám autorku přebral Nebelvír. Dneska vám, ale řeknu pár známých osobností, které spadají do naší koleje opravdu oficiálně podle pottermore.com.



1. Eddie Redmayne
- Eddie hraje ve fantastických zvířátkách hlavní postavu Mloka Scamandra, který je právě z Mrzimoru, no a Eddie se ničím neliší od své role a také se přidává do naší koleje. Kdyby jste se náhodou ptali, co má Eddie náhodou za patrona tak je to chrt.

2.Ruperd Grint
- Je herec, který doplňuje kamarádskou skupinku Harryho Pottra. Zvláštní je, že jako Ron Weasly je Rupert v Nebelvíru a jako Rupert Grint je Rupert v Hufflepuffu.


3.John Green
- John Green jako nedávno mnoho cenami oceňovaný spisovatel "Hvěz nám nepřály nebo Papírových měst" patří také do Mrzimoru. Video, co máte právě pod tímto textem si můžete postit celé nebo překliknout na 4:59, kde Green začíná mluvit o světě Harryho Pottra.


4. Peyton Kennedy
- Je herečka o které jsem do dnešního dne nikdy neslyšela, co jsem, ale zjistila především je zajímána u Netflixu, takže by jste jí mohli znát. Peyton je mladičká herečka, kterou by jste mohli znát třeba z filmu XX, zázračná škola nebo ze seriálu everything sucks, bohužel nic z tady toho jsem neviděla ani nic jiného kde by Peyton mohla hrát. Ale slyšela jsem, že je věrná badger.

5. Phil Lester
- Youtube je plný hufflepuff komunity, jednoho z nich tu máme 4. milionového youtubera Phila Lestra. O kterém, jsem moc toho neslyšela vlastně vůbec nic, ale... je náš věrný jezecec, takže ho vítáme v koleji.
Děkuji za přečtení celého článku pokud by jste chtěli další díl, tak mi napište určitě do komentáře, napište mi z jaké jste vy koleje.





7 komentářů:

  1. Skvělý článek :) Je zajímavé vidět, kdo z osobností se hlásí k Mrzimoru :) Já naprosto jasně k Havraspáru :D jsem taková zvídavá a studijně založená povaha :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ano je hezké vidět jak mám slavnou kolej

      Vymazat
  2. Já patřím do Havraspáru :) ale pobavilo mě, že i Ron patří do Havraspáru. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem taková anti harrypotterovská, takže.... :D

    OdpovědětVymazat