2018/02/10

Book haul - box Stmívání

Ciao moji milí čtenáři,
možná, že jste četli můj Wrap up za lepen, kde jsem zmiňovala to že jsem přečetla stmívání. Dlouho jsem přemýšlela a nakonec jsem si koupila celý box twilight ságy. A dneska vám tedy ukážu jak mi to přišlo.


Z prve jsem měla menší potíže s objednávkou a pak i s vyzvednutím, ale nakonec se to všechno zvládlo. Měla jsem šílenou radost z knížek i když mám knížek hromadu všechny v mé knihovničce a všechny nové, které dostávám mám strašně ráda.

Knížky byli hezky zabalené bez žádných odřenin ani nebyli nijak poničené.

A teď bych vám mohla dát srovnání Paperbacku a Hardbacku neboli také starší verze vydání a mladší také novější. Knížky jsou vlastně úplně stejné až nato že jedna je poničená, protože jsem jí kupovala také v antikvariátu v Hradci a druhá nová a krásná. Přemýšlím jestli i paperback nechat nebo ho někam dám uvidím, když tak se ozvu.

Jinak tohle byl takový kratší článek a otázka na konci máte radši hardback nebo paperback?



12 komentářů:

  1. Už před dávnou dobou jsem přečetla první díl a poslední dobou (co Stmívání objevila moje mladší sestra) přemýšlím o dočtení... :)) Na tvou otázku, samozřejmě hardbacky jsou odolnější, ale paperbacky se snadněji přenáší... každé má svoje. Kapitola sama pro sebe je paperback s tvrdší přední stranou. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tedy radši hardbacky když je knížky silnější a chci aby vydržela víc, ale nějaká YA mi stačí obyčejný paperback.

      Vymazat
  2. Pěkný přírůstek :) Přesně tenhle box mám taky :) Moc s mi líbí ty obálky a že vydrží více než paperbacky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to musím souhlasit ty obálky jsou božský!!

      Vymazat
  3. Máš nádherný dizajn blogu! :) A som rada, že ťa chytila séria aj po toľkých rokoch. Vidno, že to má skalných a stálych fanúšikov... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji nechávala jsem si ho dělat od Mončy z (Fantazika, tam kde sny ožívají). No já čtu ne nějak dlouho jen přec není mi víc jak dvacet a proto je asi v pořádku, že se ke mě knížky dostali až teď.

      Vymazat
  4. Tyhle originální obálky jsou krásné, ale já miluji svoje salátkové vydání, to brožované, snad milionkrát čtené. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty originální jsou úžasný to musím přitvrdit, ale přestk chápu, že každý má rád své...

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní2/13/2018

    Osobně se mi víc líbí ty hadrbackové obálky...ale... doma mám paperbacky a je to srdcovka. Navíc jsou paperbacky lehčí a líp se přenášení, ale zase mnohem víc tím taháním v kabelce trpí... Takže je to 50 na 50.. člověk si prostě musí říct, o co mu jde víc...:) Upřímně je pro mě Stmívání srdcovka, protože je to jedna z prvních upířin co jsem četla.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Box mám taky. A jsem ráda, že to je v tvrdé vazbě, Víc to vydrží. :)

    OdpovědětVymazat