2018/01/12

Článek na začátek

Moji milí čtenáři,
přesun blogu určitě měl velký dopad na moji komunitu čtenářů a i když neočekávám na další, alespoň dva měsíce žádné komentáře, tak o to víc v to doufám, že tady na tomto novém blogu jich bude ještě více než bylo předtím. Důležité články byli přesunuty a možná se divíte, proč? Je to tak, že se už nechci vůbec vracet ke starému blogu a tyhle články jsem dělala s láskou a takovou dobu, že mi bylo líto je jen tak tam ponechat, časem nebudou na přední straně a budou to jako obyčejné články, momentálně jde zvláštně vidět jak jsem je přemístila. Doufám, že nová doména pro mě udělá otevřenější svět blogování.

Pac a pusu
Vaše Tánička

2 komentáře:

  1. Ahoj škoda,že jsi sis změnila doménu, upřímně se mi tady líbí funkce úprav atd. Ale nesnáším komentáře. Poradím ti, změňte si komenty na více komentářů na výběr, aby nemohli komentovat jen ti co jsou přihlášeni na google, ale i ostatní. Možná ztratíš návštěvníky, ale možná se ti zlepší. Zatím tě já taky budu sledovat, ale nevím jak dlouho

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      to jsem udělala, alespoň v to doufám (zadala jsem, že zadávat komentáře smí kdokoli, což mi přišlo asi nejlepší z těch možností). Doufám, že je to takhle lepší a moc děkuji, že mě budeš sledovat, já tebe nadále taky. Ale než jsem se přecvakla, že si změním blog trvalo to docela cenou chvíli, kdy jsem přemýšlela jak to bude výhodné a jak ne. Ale sama určitě musíš potvrdit blog.cz se seká a kolikrát mi i vypad, proto jsem přešla sem. A nelituju toho.
      Tánička

      Vymazat