2018/03/02

Snad pravdivé (piacerebbe leggere) na Duben

Ciao mí milí knihomolové,
vítám vás u pravidelného TBR. Dneska v článku jako každý měsíc bych vám i tentokrát chtěla ukázat mou skromnou sbírku knih, které by se mi měly dostat do rukou na další měsíc. Taky mi můžete ještě napsat jestli vám přijde jako dobrý nápad přejmenovávat tyto rubriky?


1. Pýcha a předsudek
  • Určitě první dočtenou knížkou by měla být tato úžasná klasika, kterou čtu už od minulého měsíce. I přesto, že mi není blaho, že si nemůžu přečíst svého HP na začátku měsíce tak tohle je možná ještě o maličko něco lepší.
2. Škola dobra a zla - svět bez princů
  • Knihu jakou jsem společně s Pýchou a předsudkem měla přečíst už minulý měsíc se momentálně přesouvá na tento další. První díl byl nehorázně úžasný a četl se mi tak skvěle tak jedině doufám, že ten další bude stejně a možná i víc (pokud to jde) dobrý.
3. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
  • Na filmu natočený podle této knize jsem v kině byla snad 3x. Knížku mám jako recenzní výtisk od Megaknih.cz, proto se také těšte na recenzi.



3 komentáře:

  1. Anonymní3/09/2018

    Osobně si myslím, že záleží u názvů rubrik jenom na tobě. Pokud máš ráda italštinu, tak směle do toho. Jen je podle mě třeba pamatovat na to, že na tuto změnu mohou čtenáři přivykat trochu déle...

    Koukám, že dvě ze tří knih přesunuješ z minulého měsíce. Mívala jsme to stejně. A ne, že bych nečetla, ale brala jsem do ruk úplně jiné knihy než jsem si prve naplánovala. Takže jsem s tím plánováním musela ze zjevných důvodů seknout. :D O:-)

    Po sirotčinci sl. P. už pokukuju snad od jeho vydání, ale vždy mi do čtení vleze jiná knihy, takže to stále odsouvám.... tak třeba jednou. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu asi hodně by si museli lidi zvykat, ale asi to i tak zkusím, ale pomaloučku.

      Abys to nebrala tak, že mé články v tom případě vlastně nemají na toto téma žádnou logiku můžu tě ujistit, že je to poprvé a asi také kvůli tomu, že jsem si toho naložila až moc na ÚNOR.

      Taky to mám tak z knihami, které bych si chtěla přečíst, ale nějak se k ním nedostávám, třeba jednou?

      Vymazat
    2. Anonymní3/11/2018

      Ahoj,
      v pohodě. Já to nemyslela tak, že TY to tak máš imrvere pořád.. ale že já to tak měla furt, tak jsem s tím musela seknout. Byla jsem v tomhle fakt příšerná :D

      :D Jojo to s těmi knihami na které není čas je...prostě věčné téma.. knih je moc a času málo...a hlavně vytřízeného času na čtení je mín a mín..

      Vymazat